kuka_anu.png

Kuka

Anu

Kuka olen

Anu Perho

 

- Asianajaja, varatuomari, 37

- Perheeseen kuuluu

1,5-vuotias lapsi sekä avopuoliso

- Kaupunginvaltuutettu 2021-2025, 

kaupunkiympäristölautakunnan jäsen

- TVT Asunnot Oy:n hallituksen jäsen

- Kokoomuksen puoluevaltuuston

varapuheenjohtaja

OTA YHTEYTTÄ:

anu.perho@turku.fi

044 303 3125

Olen Anu Perho, Turusta kotoisin oleva ja Turussa asuva 37-vuotias asianajaja ja perheenäiti. Työskentelen yritys- ja perhevarallisuusasioiden parissa ja myös kaupunkien ja muiden julkisyhteisöjen kanssa. Perheeseeni kuuluvat 1,5-vuotias tytär sekä avopuoliso.

Politiikassa toimin tällä hetkellä Turun kaupunginvaltuutettuna sekä Kokoomuksen puoluevaltuuston varapuheenjohtajana. Innostun ja haluan vaikuttaa siihen, että lähiympäristössäni ihmisillä on mahdollisuus hyvään elämään. Ympäristön hyvinvointi ja ilmastonmuutoksen torjuminen on minulle erittäin tärkeää. Haluan edistää ja olla mukana päätöksenteossa, joka nojautuu vahvasti tietoon ja kokonaisvaltaiseen harkintaan.

Juureni ovat vahvasti varsinaissuomalaiset, Turusta, Laitilasta ja Loimaalta. Kodin lisäksi arvokkaimmat paikat minulle ovat perheemme mökki Kustavissa, Saaristomeri, sukuni asuinseudut sekä Suomen Lappi. Vapaa-ajallani arvostan mahdollisuutta viettää aikaa merellä ja luonnossa, liikkuen ja musiikin parissa, yksin tai yhdessä ystävien ja perheen kanssa.

Niin poliittista kuin muuta tekemistäni voit seurata facebookissa  ja instassa!